Selecteer een pagina

Aanbod

Tijdens de trajecten die bestaan uit meerdere behandelingen bouwen we aan een duurzame relatie met elkaar. De behandelingen bouwen zich voort op elkaar. Met een sessie ben je er niet. Je bouwt niet alleen een band met mij op; het grootste pluspunt is dat je een band opbouwt met jezelf. De kennis die je bij mij ontvangt, ga je zelf toepassen.

Bekijk hier het aanbod waaruit we kiezen. Maak kennis met mij en kies voor een gratis huidfluisterconsult.

Renate Memelink De huidfluisteraar huidfluisterconsult

Huidfluisterconsult

Tijdens het huidfluisterconsult ontvang je huidverzorgingsadvies rondom een gezonde leefstijl en natuurgetrouwe huidverzorgingsproducten. Goed advies is maatwerk.

Voor het vervolgtraject zal ik je een of meerdere van de volgende sessies aanraden:

Balance-sessie

Deze sessie gericht op de huid van je gezicht geeft je: ontspanning, een gereinigde huid en een frisse uitstraling.

Renate Memelink De huidfluisteraar huidfluisterconsult
Renate Memelink De huidfluisteraar Zen sessie

Zen-sessie

Combinatie van lichaamsdeelmassage en balance-sessie. Deze sessie gericht op de huid geeft je: een vitaal gevoel, een frisse huid, een kalmerend effect op lichaam, geest en ziel. De zen-sessie heeft een preventieve werking op je gezondheid.

All-Inclusive-sessie

Combinatie van lichaamsmassage en balance-sessie. Deze lange welness-sessie gericht op de huid en je lichaam: geeft een vitaal en herboren gevoel, een ontspannen en frisse huid, een mooie uitstraling, een kalmerend effect op lichaam, geest en ziel en heeft een preventieve werking op je gezondheid.

Renate Memelink De huidfluisteraar All inclusive sessie
Renate Memelink De huidfluisteraar Bars sessie

Reset-sessie

De reset-sessie is een diepgaand, energetisch en helend proces voor het gehele lichaam. Deze sessie brengt rust, ruimte en ontspanning voor lichaam en geest. De zachte, kalmerende aanraking op het gezicht en lichaam werken samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Natuurlijke make-up-sessie

Een gezonde huid vormt in mijn aanpak en visie altijd de basis. Wil je graag aanvullend op deze basis leren hoe jij jezelf kunt opmaken met natuurlijke, verzorgende make-up? Dan is de natuurlijke make-up-sessie iets voor jou. De make-up waarmee we werken is huid-, dier en milieuvriendelijk en kun je na de workshop aanschaffen.

Renate Memelink De huidfluisteraar huidfluisterconsult natuurlijke make-up

Ben je niet meer blij met je huid? Voel je dat je hier zelf invloed op kunt hebben met mijn hulp? Laten we kennismaken, kijken of het klikt tussen ons zodat we samen op pad kunnen gaan en ik jou kan helpen bij het vinden van antwoorden op de vragen om hulp die je hebt over jouw huid én je leven.

Neem contact op voor jouw gratis huidfluisterconsult!